opc_loader

Menu

Muzikale Kinderen en Bloemen - Kaart Nr. 24

Ontdek een betoverend stukje reclamegeschiedenis met kaartnummer 24, een unieke, grote chromo van Chocolat Baron, een juweel voor elke verzamelaar. Met een afmeting van ongeveer 20 bij 29,50 cm, is dit speciale item, waarschijnlijk ooit een sieraad voor een chocoladereepdisplay, vervaardigd uit stevig karton met een glanzende afwerking die de levendige kleuren en gedetailleerde afbeeldingen tot leven brengt.

Centraal in deze charmante afbeelding staan twee vreugdevolle kinderen te midden van een bloeiende klimplant met roze en blauwe bloemen. Het ene kind, vol enthousiasme, bespeelt een trommel, terwijl een meisje in een lichtblauwe jurk met een witte overgooier vrolijk een tamboerijn hanteert, trots "Chocolat Baron" tentoonstellend. De scène wordt verrijkt met een panfluit en tamboerijn, die de harmonie van muzikaal plezier symboliseren.

Onderscheidend door zijn découpé-ontwerp, met uitsnijdingen tussen de stengels en bladeren voor een driedimensionaal effect en buitenranden die de contouren van de flora volgen, is deze chromo een getuigenis van esthetische aantrekkingskracht. Gedrukt door de Berliner Kunstdruck und Verlagsanstalt, voorheen A.u.C Kaufmann Berlin, viert dit stuk niet alleen de erfenis van Chocolat Baron maar ook het vakmanschap van historische drukkunst.

25,00
Voorraad:
1 items

Het is een "die-cut" kaart, op hard karton.  De foto is getrokken op een zwarte achtergrond, zo is alles duidelijk te zien voor u.

Afmeting: ± 20 cm x 29,50 cm

Kaartnummer: 24

Drukkerij: Berliner Kunstdruck- u. Verlagsanstalt vorm. A. u. C. Kaufmann, Berlin